Fialova vláda ničí důvěru lidí ve stát a jeho měnu

3.11. 2022Trikolora871x

Blog právního experta Trikolory doc. Zdeňka Koudelky opravdu stojí za přečtení:
Stát je založen na důvěře lidí. Bez důvěry není nic. Podstatou této důvěry je i důvěra v hodnotu peněz. Tedy to, že když šetříme, tak nás o našetřené peníze vláda nepřipraví. Fialova vláda je vláda drahoty. Vláda, která ničí důvěru lidí ve stát a jeho měnu. Vláda popřela tradice starých hospodářů. Již neplatí, že dobrá hospodyně pro pírko i přes plot skočí. Když si člověk šetří na důchod, studia či bydlení, tak mu to současná inflační politika drahoty vezme. Má pak smysl vydělávat a šetřit peníze pro sebe a své blízké?
Vláda roztočila inflační ruletu obrovským dluhem. Nechává se vydírat Německem a jím stvořenou lipskou burzou. Jestli se u nás elektřina vyrábí za desetihaléře, ale prodává o tisíc procent dráž, tak je to nehorázná krádež. Tato cena totiž není výsledkem hospodářské soutěže, ale byrokratické a neprůhledné cenotvorby v rámci politiky zeleného údělu. Jestli si Německo kvůli hloupému zelenému údělu nechalo vnutit politiku vypnutí uhelných a atomových elektráren, je to jeho blbost. Ale my nemáme povinnost toto hlupáctví platit.


Celý blog si můžete přečíst ZDE

Jsme Trikolora. Jsme moderní strana tradičních hodnot. Jsme strana pravicová, konzervativní, vlastenecká a euroskeptická. Nejsme strana velkých gest, ale poctivé každodenní práce. Nejsme strana jednoho muže či ženy, jsme tým. Nejsme možná tak hlasití jako jiní, ale jsme spolehliví. Náš čas přijde. Naše tři programové pilíře jsou stále stejné: Bráníme normální svět. Bohatství vzniká z práce. České zájmy na prvním místě.

Přidejte se k nám!

Záleží Vám na hodnotách, které Trikolora hájí?
Pokud ano, staňte se Registrovaným příznivcem Trikolory.

Tím získáte možnost účastnit se našich stranických akcí, diskusních setkání, workshopů i členských schůzí.

Budete mít také přednostní a pravidelný přísun aktuálních informací o našich aktivitách.