K druhému výročí založení Trikolóry

10.6. 2021Trikolora247x

Jsou to UŽ dva roky, nebo TEPRVE dva roky, co jsme spolu s Václavem Klausem mladším oznámili založení Trikolóry?

Zažili jsme od té doby jak euforii, tak zklamání, jak drobná vítězství, tak dílčí porážky. Někteří vydrželi, někteří odpadli, další se v běhu času přidali. Tak už to v životě chodí. Každopádně jsme dnes o něco zkušenější, snad i o něco moudřejší, ale každopádně stále stejně odhodlaní nabídnout české veřejnosti důstojnou politickou alternativu.

Česká politika totiž kulhá na jednu nohu. Ta levá je nebezpečně zbytnělá, což pro společnost nikdy nevěstí nic dobrého. Když Andrej Babiš v roce 2013 vstoupil do politiky, deklaroval hnutí ANO jako pravicový subjekt. Od té doby se ale posunul zcela vlevo a vysál voliče ČSSD a KSČM. ODS pro změnu opustila principy, na kterých byla založena, a v koalici SPOLU se odebrala za lidovci a TOP 09 do politického středu, možná dokonce levého středu. Zdravá společnost ale nepotřebuje dvě levé nohy.

Právě proto jsme se spojili s dalšími pravicovými stranami a jako společenství Trikolora Svobodní Soukromníci jdeme do voleb na jedné společné kandidátce. Jsme se jistí, že pravicových, konzervativních, euroskeptických voličů je v naší zemi stále dost. Je naší historickou povinností vrátit skutečnou pravici na parlamentní mapu České republiky.

Zuzana Majerová Zahradníková

Jsme Trikolora. Jsme moderní strana tradičních hodnot. Jsme strana pravicová, konzervativní, vlastenecká a euroskeptická. Nejsme strana velkých gest, ale poctivé každodenní práce. Nejsme strana jednoho muže či ženy, jsme tým. Nejsme možná tak hlasití jako jiní, ale jsme spolehliví. Náš čas přijde. Naše tři programové pilíře jsou stále stejné: Bráníme normální svět. Bohatství vzniká z práce. České zájmy na prvním místě.

Přidejte se k nám!

Záleží Vám na hodnotách, které Trikolora hájí?
Pokud ano, staňte se Registrovaným příznivcem Trikolory.

Tím získáte možnost účastnit se našich stranických akcí, diskusních setkání, workshopů i členských schůzí.

Budete mít také přednostní a pravidelný přísun aktuálních informací o našich aktivitách.