Stanovisko k volbě prezidenta republiky zaujala Trikolora už koncem listopadu. Není třeba na něm nic měnit, pouze ho připomínáme.

13.1. 2023291x

👉 Funkce prezidenta republiky má být vyvrcholením politické kariéry, nikoli jejím začátkem.
👉 Na Pražském hradě má úřadovat vlastenec, nikoli slouha cizích mocenských zájmů.
👉 Když nemůžeš, co chceš, musíš chtít, co můžeš.

‼ Trikolora vyslovuje v prezidentské volbě podporu poslanci Jaroslavu Baštovi, disidentovi, politickému vězni minulého režimu, signatáři Charty 77, bývalému ministrovi a velvyslanci České republiky na Ukrajině a v Rusku. Z nabídky, jež je k dispozici, nejlépe naplňuje tři výše zmiňované teze. Navíc je to kandidát, kterého nominovalo hnutí SPD, se kterým Trikolora v nedávno proběhlých komunálních volbách v řadě míst vytvořila úspěšné koalice.

‼ Trikolora zároveň deklaruje, že v prvním ani ve druhém kole prezidentské volby nepodpoří žádného z kandidátů, kteří mají cokoli společného s vládní pětikoalicí. Totéž doporučuje všem svým členům a příznivcům.

Přidejte se k nám!

Registrovaný příznivec má možnost účastnit se našich stranických akcí, diskusních setkání, workshopů i členských schůzí. Má přednostní a pravidelný přísun aktuálních informací o našich aktivitách.

Registrovaní příznivci jsou nezbytnou oporou Trikolory.